ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ & ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι καθαρισμοί πολυκατοικιών, κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων απαιτούν συνέπεια, οργάνωση και τεχνογνωσία. Η εταιρείας μας παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας για πολυκατοικίες και κτίρια κάθε μεγέθους.
Με προγράμματα καθαριότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας και με τα έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτει, εξυπηρετεί, οικονομικά και με ασφάλεια, τα περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, η Professional Facility Services έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα, με πλήρως οργανωμένα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Τα συνεργεία καθαρισμού της Professional Facility Services ξεχωρίζουν για τη φιλική τους συμπεριφορά και ευγένεια, για την εμπειρία και την επαγγελματική τους εξυπηρέτηση ενώ με την ευελιξία και την οργάνωση που διαθέτουν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας σχετικά με τον καθαρισμό της πολυκατοικίας σας όποτε και όπως  εσείς το επιθυμείτε.

Θέτουμε στην υπηρεσία σας τριμελή κινητά συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών, αποτελούμενα από ελεγμένο, ευγενικό, μόνιμο και έμπιστο προσωπικό καθαριότητας, πλήρως εφοδιασμένα και εξοπλισμένα με επώνυμα απορρυπαντικά, καθαριστικά και συντηρητικά μέσα.

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας επισκέπτονται την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και  συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.