Καθαριότητα επαγγελματικών χώρων… Εσείς γνωρίζετε πως γίνεται σωστά;

συνεργείο καθαρισμού θεσσαλονίκη

Καθαριότητα επαγγελματικών χώρων… Εσείς γνωρίζετε πως γίνεται σωστά;

   Ο επαγγελματικός μας χώρος, το γραφείο μας και γενικότερα το επαγγελματικό περιβάλλον αποτελεί ένα μέρος στο οποίο καταναλώνουμε πολύ χρόνο. Είναι αυτονόητο πως η καλή μας διάθεση συνδέεται με την καθαριότητα και για αυτό θέλουμε ο χώρος να είναι καθαρός και τακτοποιημένος.  Ας μη ξεχνάμε πως ένας χώρος καθαρός και τακτοποιημένος μας δίνει την αίσθηση οργάνωσης, της ανάπτυξης και προδιαθέτει ένα θετικό κλίμα στους επισκέπτες ή στους πελάτες αλλά ακόμα και στο ηθικό των εργαζομένων.

   Οι απασχολούμενοι που είναι ευχαριστημένοι από την εργασία τους, κατά κανόνα, αποδίδουν καλύτερα, διατηρούν καλές σχέσεις με τους συνεργάτες τους και εξυπηρετούν με ευχαρίστηση τους πελάτες. Γνωρίζετε τον λόγο; Όταν κάποιος είναι χαρούμενος στο χώρο εργασίας του τότε αφιερώνει περισσότερη ενέργεια και εργάζεται με περισσότερο μεράκι.

   Ο επαγγελματικός χώρος, όμως, είναι κοινόχρηστος, τα μικρόβια που υπάρχουν μέσα σε αυτόν είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθούν είτε από τα αντικείμενα είτε μέσω της ανθρώπινης επαφής. Για αυτόν τον λόγο, δεν διαθέτει τις ίδιες απαιτήσεις καθαριότητας με τη καθαριότητα του σπιτιού μας. Η απλή καθαριότητα δεν αρκεί και χρειάζεται μία πιο επαγγελματική προσέγγιση, για παράδειγμα, από ένα συνεργείο καθαρισμού. 

Αν δε γνωρίζετε, ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών.

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

     Πολύ συχνά λαμβάνουμε ερωτήσεις που αφορούν την συχνότητα που θεωρείται αναγκαία να γίνεται ο καθαρισμός ενός επαγγελματικού χώρου. Η απάντηση δεν είναι απλή, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί;

  1. Η κίνηση. Πόσα άτομα εργάζονται στο χώρο; Πόσοι επισκέπτονται αυτόν καθημερινά;  Όσο μεγαλύτεροι είναι αυτοί οι αριθμοί τόσο πιο συχνός και αναγκαίος είναι ένας σχολαστικός καθαρισμός.
  2. Το είδος της επιχείρησης. Ένας καλός καθαρισμός είναι περισσότερο αναγκαίος σε τράπεζες ή σε ιατρεία στα οποία περνούν καθημερινά επισκέπτες από ότι είναι σε ένα μικρό γραφείο.
  3. Η εποχή. Ένας καλός και βαθύς καθαρισμός χρειάζεται περισσότερο τον χειμώνα αφού οι ιώσεις βρίσκονται σε έξαρση. Επιπλέον, εποχές που εμφανίζονται περισσότερες βροχοπτώσεις χρειάζεται επιπλέον καθαρισμός ώστε να αποφύγουμε τις λάσπες στο χώρο. 

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον της εργασίας μας; Αποτελεί πολλά περισσότερα από έναν απλό χώρο στον οποίο πρέπει αναγκαστικά να βρισκόμαστε εκεί. Είναι εκεί όπου υποδεχόμαστε πελάτες, συνεργαζόμαστε με άλλους ανθρώπους, επικοινωνούμε και συνυπάρχουμε. Εκεί βρισκόμαστε πολλές ώρες και θέλουμε να νιώθουμε άνετα και ασφαλείς. Η καθαριότητά του χώρου αυτού θα βοηθήσει ουσιαστικά και στην καθημερινότητά στη ζωή όλων όσων βρίσκονται εκεί. 

     Η Professional Cleaning λαμβάνει υπόψιν της τα παραπάνω, γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματικού χώρου. Για τον λόγο αυτό, κύρια προτεραιότητά μας είναι όχι απλά ο άψογος καθαρισμός του χώρου σας αλλά και οι δικές σας απαιτήσεις.

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.