ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

hellas professional cleaning

Ο καθαρισμός του γραφείου και η τακτική φροντίδα του χώρου εργασίας μας, δεν αφορά μόνο στην υγιεινή που απαιτείται αλλά επηρεάζει άμεσα τόσο την απόδοση όσο και την εικόνα που δημιουργούμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας.

Τακτικοί καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και είδους, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τον τακτικό καθαρισμό των επαγγελματικών χώρων σας, η εταιρεία καθαρισμού Professional Facility Services  διαθέτει είτε μεμονωμένους μόνιμους καθαριστές είτε πολυμελή συνεργεία καθαρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις, τις ανάγκες αλλά και τα χρονικά περιθώρια που εσείς καθορίζετε.

Ο συνδυασμός του έμπειρου και απόλυτα ελεγμένου και αξιόπιστου προσωπικού μας, με τη χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών, καθαριστικών και μηχανημάτων και σε συνάρτηση πάντα με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροχρόνια συνεργασία.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας για τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Μετά από επιτόπια επίσκεψη στους χώρους σας, θα συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες καθαρισμού των χώρων σας, τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν για καθαριότητα, και θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση καθαρισμού που θα συνδυάζει άριστη ποιότητα καθαρισμού και φυσικά οικονομία.

Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά μας για την τακτική καθαριότητα των χώρων σας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Αναλαμβάνουμε τακτικό καθαρισμό – φροντίδα – συντήρηση καθαρισμού σε κάθε επαγγελματικό χώρο: γραφεία, γυμναστήρια, σχολεία, φροντιστήρια, καταστήματα, αποθήκες, κλπ.