ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ – απεντομωσης – μυοκτονιασ

Η Professional Facility Services, πλαισιώνει το κύριο έργο των υπηρεσιών του καθαρισμού που παρέχει, με την υπηρεσία Pest Control.
To Pest Control είναι μία γενική κατηγορία η οποία περιλαμβάνει την υπηρεσία της απολύμανσης, απεντόμωσης & μυοκτονίας.
Απολύμανση ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Η εφαρμογή απολύμανσης, κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως επαγγελματικά κτίρια, μονάδες παραγωγής, πλοία και αεροπλάνα.
Απεντόμωση ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης όλων των εντόμων, (κατσαρίδες, κουνούπια, σκνίπες, κλπ.). Η εφαρμογή της απεντόμωσης γίνεται με ψεκασμό ή εφαρμογή gel.
Μυοκτονία ορίζεται η διαδικασία καταπολέμησης κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. Υλοποιείται με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών, κατόπιν μελέτης του χώρου.
Σκευάσματα: Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Proffesional Facility Services, είναι εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, τα δε απολυμαντικά φέρουν έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). Είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πληρούν πέρα από τη βελτίωση της ποιότητας και την αποτελεσματικότητα, την συμβατότητα και φιλικότητα των συστατικών τους προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19.

Στην κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Professional Facility Services βρίσκεται κοντά σας με την υπηρεσία απολύμανσης και καταπολέμησης κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19.
Μέσω της τεχνογνωσίας μας, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις κατά του αόρατου εχθρού που αντιμετωπίζουμε.
Συνιστούμε την εφαρμογή στους χώρους σας με ειδικούς νεφελοψεκασμούς, ώστε να διασφαλίσετε την υγιεινή και την ασφάλεια του εργασιακού σας περιβάλλοντος.
Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό και με την εφαρμογή εκδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω email στο hellas.cleaning@yahoo.com ή μέσω τηλεφώνου στο 2510 527190, ώστε να προγραμματίσουμε την ειδική απολύμανση του χώρου σας.

Αναλυτικότερα παρέχουμε:

 
 • Υπηρεσίες Απολύμανσης
  Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Μικροβιοκτονίες σε κάθε είδους κτίρια, εργοστάσια, χώροι αποθήκης και σκάφη.
 • Αποκομιδή Απορριμμάτων και Μπαζών
  Παροχή κάδων απλών και συμπίεσης για την αποκομιδή συμπαγών απορριμμάτων
 • Υπηρεσίες Κηπουρικής
  Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων
 • Υπηρεσίες Ηλεκτρολογικές
  Υπηρεσίες συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού
 • Υδραυλικές Υπηρεσίες
  Επισκευή και συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Υπηρεσίες Ασφάλειας – Security
  Υπηρεσίες στατικής Φύλαξης
  Υπηρεσίες εποχούμενης φύλαξης (Patrol Check)
  Εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού