ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Στα λεξικά, η λέξη υαλοπίνακας αναφέρεται ως “η εξωτερική όψη ενός κτηρίου που είναι προσεκτικά επιμελημένη, ώστε να δίνεται καλή εντύπωση στους άλλους”.
 Ακόμα όμως και στους χώρους που δεν υπάρχει βιτρίνα ως ακριβής έννοια, το ρόλο αυτής έχει η εξωτερική όψη του κτιρίου, η επιγραφή, τα παράθυρα, η είσοδος, οι γυάλινες επιφάνειες μικρές ή μεγάλες. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία, η πρώτη ένδειξη που παίρνει το κοινό και οι υποψήφιοι συνεργάτες, για την ποιότητα των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών που θα λάβουν από εσάς, πριν ακόμα τα γνωρίσουν.
Κανείς δεν θα εμπιστευτεί μια επιχείρηση με βρόμικους υαλοπίνακες και επιγραφή, με σκονισμένα παράθυρα, με μηνύματα και graffiti στα τζάμια, με αφρόντιστες εξωτερικές επιφάνειες.
Πολλοί είναι οι παράγοντες που ταλαιπωρούν την βιτρίνα, τα παράθυρα και όλες τις εξωτερικές επιφάνειες σε κάθε επαγγελματική εγκατάσταση.
Οι βροχές δεν είναι ποτέ μόνο νερό. Κουβαλάνε σκόνη, γύρη και καυσαέρια που κολλάνε στα τζάμια και στα πρεβάζια, δημιουργώντας πολύ δυνατούς λεκέδες. Αν αυτοί οι ρύποι δεν αφαιρεθούν έγκαιρα, τότε μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλες αλλοιώσεις και φθορές στα λάστιχα των τζαμιών, στους αρμούς, στα ξύλινα, μεταλλικά ή συνθετικά πλαίσια, στα παντζούρια, τα ρολά ασφαλείας, παντού.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο κοστίζουν οι επισκευές σε αυτά και πόσο μεγάλα προβλήματα μπορούν να προκληθούν εξαιτίας τέτοιων φθορών…
Το να διατηρηθούν οι υαλοπίνακες σταθερά καθαροί, εσωτερικά και εξωτερικά, απαιτεί πολύ ενέργεια, πολύ χρόνο και ειδικό ίσως και εξοπλισμό που η επιχείρηση δεν έχει ή δεν αξίζει να επενδύσει.
Εκτός από τον απαιτούμενο τακτικό καθαρισμό, μπορεί να υπάρξουν έκτακτες ανάγκες και προβλήματα εξαιτίας ατυχημάτων, θεομηνιών κτλ, που να απαιτούν ειδική εργασία.
Στην Professional Facility Services εγγυόμαστε άψογα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα, γιατί έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να αναλάβουμε τον καθαρισμό κάθε υαλοπίνακα, κάθε μεγάλης ή μικρότερης γυάλινης επιφάνειας και παραθύρων, κάθε πρόσοψης κτιρίου.
Με φιλικό και ασφαλή για την επένδυσή σας τρόπο, χωρίς τη χρήση χημικών και απορρυπαντικών που μακροπρόθεσμα αλλοιώνουν τις επιφάνειες και τα υλικά, πλένουμε και καθαρίζουμε όλους τους ρύπους στα τζάμια, τα πλαίσια, τα πρεβάζια, τις επιγραφές. Δεν υπάρχει σημείο στο οποίο δεν μπορούμε να φτάσουμε, δεν υπάρχει λεπτομέρεια που να μην επιμεληθούμε!
Ο μεθοδολογία και ο τρόπος εφαρμογής που χρησιμοποιούμε προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη οικονομία!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2315 527190 και μιλήστε μας για τις ανάγκες σας.
Θα έρθουμε στο χώρο σας και μαζί θα αξιολογήσουμε τις ειδικές συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν (πχ ύψος, δυνατότητα πρόσβασης κτλ) Μπορούμε να αναλάβουμε από έναν έκτακτο καθαρισμό τζαμιών μέχρι και τακτικούς καθαρισμούς σε ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή άλλη συχνότητα.