Γιατί ο καθαρισμός του επαγγελματικού σας χώρου είναι απαραίτητος;

Γιατί ο καθαρισμός του επαγγελματικού σας χώρου είναι απαραίτητος;

   Ο καθαρισμός των επαγγελματικών χώρων αποτελούσε ανέκαθεν μία ανάγκη. Είναι σημαντικό το γραφείο και ο επαγγελματικός χώρος να είναι τακτοποιημένος και καθαρός. Ας μη ξεχνάμε πως εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και αποτελεί το μέρος υποδοχής των πελατών μας. Λόγω της εποχής που διανύουμε η ανάγκη για καθαριότητα στους επαγγελματικούς χώρους γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή. Έχουμε, όμως, τον απαραίτητο χρόνο; 

Φροντίστε το εργασιακό σας περιβάλλον, παραμείνετε ασφαλείς.

   Σύμφνωνα με τις οδηγίες του eody.gov.gr ένας χώρος πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις: να φροντίζει για α. τον επαρκή αερισμό των χώρων, β. τον συστηματικό καθαρισμό και απολύμανση των επιφανειών, των αντικειμένων, του εξοπλιμού και του ιματισμού που χρησιμοποιούνται και γ. τη διαχείριση απορριμμάτων.

   Είναι αποδεκτό να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος και τεχνογνωσία για σωστό καθαρισμό και για αυτό οι εταιρίες καθαρισμού, όπως η Professional Cleaning, αναλαμβάνουν για εσάς όλα τα απαραίτητα. 

   Γιατί, όμως, κανείς να προτιμήσει μία εταιρία καθαρισμού; Σύμφωνα με το insider.gr, υπάρχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Απαλλαγή από τις έγνοιες
  • Διαθέτουν ειδικό μηχανικό εξοπλισμό και οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά
  • Δεν επιβαρύνεστε με πρόσληψη προσωπικού
  • Διασφάλιση υγιεινής στο επαγγελματικό περιβάλλον

  Επιλέγοντας, επομένως, να έχουμε καθαρό το εργασιακό μας περιβάλλον με τη συνεργασία των ειδικών φροντίζουμε την υγεία των υπαλλήλων μας, κερδίζουμε χρόνο και χρήματα και το πιο σημαντικό… εξασφαλίζουμε τη λάμψη και την καθαριότητα του χώρου μας.

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.