ΙΣΤΟΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ήταν το 1999, όταν ο Χρήστος Καραλίδης διέκρινε πως η αγορά της Θεσσαλονίκης είχε ανάγκη από αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Έτσι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει την Hellas Professional Cleaning, ένα από τα πιο σύγχρονα συνεργεία καθαρισμού με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια η Hellas Professional Cleaning εξελίχθηκε σε μία εταιρία ολοκληρωτικής παροχής υπηρεσιών (Facility Services) σε όλη την Ελλάδα.

Η Professional Cleaning Facility Services έχει ως σκοπό να εδραιώσει στην ελληνική αγορά την σημασία της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος όπως επίσης να παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναθέσουν διαδικασίες,

διεργασίες, μέριμνες λειτουργίας και απαιτήσεις συντήρησης, σε έναν ενιαίο φορέα παροχής υπηρεσιών. Παράλληλα, στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών της στον επαγγελματικό χώρο τους, δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και υγιεινούς εργασιακούς χώρους, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση τους.